Jag är mentalt utmattad på grund av jobbet. Jag är emotionellt utmattad på grund av andra saker. Så jag är helt enkelt alldeles utmattad. Och när jag inte är på topp emotionellt så äter jag dåligt. I tisdags upplevde jag den där berömda andra andningen när jag var ute och joggade, det var riktigt häftigt. Vet inte riktigt hur jag kunde tro att jag skulle uppleva samma sak idag, har ätit en gång om dagen de senaste dagarna. Så det var mest som att gå in i joggingväggen helt och hållet, det blev bara väldigt mycket andning tills jag var tvungen att gå den sista kilometern. Lite av en besvikelse.

Och just nu roar jag mig med att kolla på massor av dokumentärer om psykopater. Det är på något sätt lindrande att veta att det finns människor som har det så mycket värre. Utöver att det mänskliga psyket är väldigt intressant förstås. Men inspirationen har gått förlorad hos mig, har inte lust med någonting alls. Tror jag behöver en paus.