När västvärlden invaderar Mellanöstern för att "demokratisera", ses det som något nobelt, solidariskt, medmänskligt, moraliskt korrekt. När Mellanöstern vill islamisera västvärlden är det terrorism. Trots att det händer på grund av det demokratiska korståget. Det är ett äckligt översitteri maskerat i välvilja när man i sin enfald får för sig att ens egen åsikt om vad som är korrekt även skulle vara alla andras åsikt. I samma enfald väljer man att kalla de som som inte förstår sitt eget bästa för bakåtsträvande, barbarer, medeltida, med mindre intelligens.

Om du trivs med ditt sätt att leva, så gör det, lev så. Men logiskt sett borde ingen människa med gott samvete ta sig rätten att tvinga andra människor att leva som de själva gör. Om man är så vacklande i sin egen tro på sig själv och sitt liv är det där man ska titta, man ska inte försöka få med sig andra bara för att övertyga sig själv. Introspektion människor, introspektion!