Jag möblerar om hela huset. Tycker om att möblera om och brukar göra det några gånger om året. Men idag kör jag kök och allt. Drar runt frysar och garderober. Är lite nedstämd idag, då hjälper det att göra om, lite som att starta om hjärnan.

Börjar fundera över om jag varit allt för laissez faire över livet och framtiden. Mottot de senaste, ganska många, åren har varit att bara följa med. Helt planlöst. Och göra det som känns bra. På vissa sätt har det varit riktigt bra. På andra sätt inte alls. Där jag sitter just nu, i ganska så total ovisshet och osäkerhet, är det inte bra längre. Allt är svajigt och ovisst, jobbsituation, privatliv, framtid. Visst, framtiden är alltid oviss, men kan bli aningen mindre oviss om jag har en plan.

Jag behöver en plan för alltihop. Eller åtminstone en riktning. Så att nutidens måsten istället handlar om framtidens dröm. Det ska jag väl lyckas svänga ihop på en halvtimme eller så. Meddelar hur det gick sen.