Närhelst jag kan citera min favoritserie gör jag gärna det. You're the worst är tvärtom titeln något av det bästa och mest relaterbara jag har skådat på länge. Detta inläggs titel är därför döpt efter säsong 3, avsnitt 12.

Jag har gått online igen. Och insett att jag inte lärt mig ett skit de senaste jättemånga åren av onlinedejtingsajtande. Därför lär jag mig nu tänkte jag. Det går inte att vara hövlig, it fucking backfires. Blev tvungen att blockera den första personen jag pratade med. En sån där typisk man som inte klarar att bli avvisad utan bara blir aggressiv och jävlig. Som om det skulle göra saken bättre? Det är bara att inte svara. Punkt.

Har kommit fram till att det, trots allt, är lättare att ha någon rimlig chans att hitta någon om jag får förklara mig först. Blir så trist när folk ska hålla på att hoppas att jag ska ändra mig. Vad är det som skapar den typen av idé egentligen? Varför är man intresserad av någon om man bara vill förändra personen? Då är det ju ens egen påhittade version av personen man vill ha. Jag är förstås helt okej med om det förändringen gäller är sådant som är dåligt för någon. Missbruk, självskadebeteende och liknande ting. Men när det handlar om värderingar och ens hela sätt att fungera, då börjar det ju bli dumt.

Vet inte varför, men känner mig aningen hoppfull den här gången. Får för mig att jag har blivit lite äldre, lite visare och lärt mig av mina tidigare misstag.

På tal om lite äldre har jag i helgen för ovanlighetens skull firat min födelsedag med ett gäng fina grabbar. Det är ju trots allt, enligt Liftarens guide till galaxen, 42 som är meningen med livet, så det var bara att fira. Vi gick lös på Singstar, åt en jävla massa och hade allmänt väldigt trevligt. Jag är nöjd, glad och trött!