De senaste dagarna har jag lyckats hamna i olika sorts debatter med människor på mina dejtingsidor, detta trots att jag har försökt lära mig själv att inte göra det. Det handlar förstås om övertydligheten i min presentation där jag undanbeder vissa typer av ismer och normer, till exempel feminism och monogami, det får folk att fråga en massa saker. Och så hamnar jag i debatter. Anledningen att jag skriver det är inte för att hamna i debatt, det är för att exkludera grupper av människor sådär direkt, eftersom jag vet att vi inte kommer att komma överens. Jag är inte ett dugg intresserad av att övertyga någon då det inte ingår i min syn på saker. Försöker bara eliminera de som har ett helt annat individuellt perspektiv än mitt. Folk har rätt att tycka precis vad de vill, och jag har rätt att exkludera människor som inte passar mig.

Det handlar oftast om att folk frågar varför jag inte tycker om det ena eller det andra, jag svarar precis sådär som jag tycker, och det brukar i sin tur få den andra parten att börja försöka trycka ner sanningar i halsen på mig, det är då jag blir allergisk. Om de frågar, får de svar, men det betyder inte att jag behöver en pungspark i form av klyschor och vad som är rätt och moraliskt. Så nu gör jag om, och gör rätt. Inte svara när folk frågar. No more debates!