Men jag kom ju på något! Det HÄR söker jag! Sååå. Simsim skriver tydligast i världen vad hon söker. Och som en blixt från klar himmel är alla killar på hela stället i öppna relationer! Shit, inte visste jag att jag hade någon sorts gudalika förmågor sådär från ingenstans!

Ironi åsido, fake it till you make it är inte en bra strategi på en dejtingsida.

Nej, det får vara nokk med idioter som så fint förklarar att de är HEEELT med på hur jag vill ha det, att det är så underbart att jag värderar min frihet, att vi är SÅÅÅ lika, blablabla. Ett litet "Jag ska träffa Kalle på fredag" så unleashar de drama likt en högstadiebrud.

Jag har iaf lyckats stöta på en väldigt intressant person som jag känner mig optimistisk över. Funderade lite på hur jag lyckas med optimism trots alla idioter jag stött på, men det är återigen den där matematiken, bättre att hålla i +-en så länge det går så blir kontentan liksom positiv oavsett om det går åt skogen!