Av en mängd olika anledningar hände det sig sådär preciiis vid nyår att livet vändes upp och ner. Fast på rätt håll. Det är ruggigt spännande när man i rak följd kommer på en massa saker som gör att man får revidera det där som var helt självklart för bara ett tag sen. Jag har alltid hävdat att den som skriker högst är den som vacklar mest. Ändå har jag aldrig lyckats applicera det på mig själv. Förrän nu. Ja, Simsim, jag undrar varför du attackerar när du blir kritiserad, hmmmmm.. Men med 2016 års nyfunna ödmjukhet kan jag bara säga att jag hade fel.

Så, efter 2 1/2 år, 19 dejter, 3648 glas vin, 4 Body Contact-profiltexter och ett evigt reviderande av vad jag egentligen söker kan jag härmed meddela att ingenting stämde. Trots att jag med en övertygelse likt ett Jehovas vittne hävdade att det var den stora sanningen. Jag hade ju till och med ett endaste stort Hallelujah moment för några ynka veckor sedan. Som inte heller stämde.

Och som jag så vist och klokt alltid brukar säga när folk är dumma mot sig själva, det handlar om självförakt. Det där självföraktet kan man helt sonika maskera medelst alkohol, fyllesex, seriedejtande, upptagna män och en solid övertygelse om hur allting ska vara. Piece of cake.

Men nej, jag är värd mer än att vara ett tredje hjul, ett fylleknull och endast existera på någon annans villkor. Så det så. Tror att min lite halvt undermedvetna idé var att sänka standarden så mycket det gick och därmed eliminera all sorts risk för att bli besviken. Blir lätt så där när man tagit mycket emotionellt stryk i sitt liv.

Så nu skippar jag alkoholen, seriedejtandet, fyllesexet och den dumma idén att jag inte är värd bättre. Och erkänner rakt av att de delar av relationsanarki och öppna relationer som innebär att ha flera relationer samtidigt inte passar mig. Det som däremot hänger kvar är önskan om den icke-konventionella relationen utan bullshit, krav och förväntningar. Med total öppenhet, rakhet och respekt. Där man umgås för att man vill och inte för att man behöver.

Ett nyår och en lång, mörk man senare så inser jag att det där jag inte trodde fanns faktiskt gör det. Vilket gör mig inspirerad och motiverad och sugen på att ta tag i mina drömmar och passioner. Hallelujah moment deluxevarianten!