Ah, onlinedejting igen. Och den verkar ha evolverat med ett för mig nytt fenomen. Ghosting. Det har varit aningen för mÄnga mÀnniskor som ghostat mig, och det efter mycket kommunikation, bÄde sexuellt och privat. Och sen mitt i allt, borta! Vissa bara förvinner mitt i en konversation, andra avbokar dejter en liten stund innan och försvinner sen och nÄn lÀt helt eneklt bli att dyka upp pÄ en dejt och gick offline efter det. Jag menar, wot?!

Har aldrig blivit ghostad förr och dÄ har jag ÀndÄ trÀffat mÄnga mÀnniskor frÄn dejtingsajter, inklusive en handfull ex/numera vÀnner. SÄ igen, wot!? En konversation lÀt jag en killkompis lÀsa igenom, bara för att se om det var nÄgot jag missade, men han kunde inte se nÄgot. SÄ numera fÄr jag dem att verifiera sig sjÀlva pÄ nÄgot sÀtt, vilket jag tycker att de bör klara av om de Àr pÄ riktigt. Den senaste slutade svara nÀr jag bad honom verifiera sig med efternamn eftersom jag misslyckats med min Google Stalk baserat pÄ informationen jag hade fÄtt. Och nu har han raderat sitt konto.

SÄ har funderat lite pÄ vad det hÀr handlar om. Och det kan sÀkert vara olika saker. NÄn rÀdsla för nÀr det blir pÄ riktigt i kombination med rÀdsla för att sÀga som det Àr. Eller upptagna mÀn som luras i sina profiler. Assholes? Nja, jag och min lÀtt naiva optimism tippar pÄ det första. Eftersom det fÄr mig att kÀnna nÄgot sorts hopp ÀndÄ. Men ja, det stör mig aningen att aldrig fÄ veta vad det Àr som ligger bakom det hÀr skitbeteendet. Och det mest irriterande Àr att de slösar med min tid, Àr vÀl inte intresserad av att lÀgga tid pÄ nÄgon som sen bara försvinner i intet. VÀrdelöst!

Men som sagt, hoppet finns och pratar nu med en helt underbar mÀnniska som dessutom verifierade sig nÀstan direkt, utan nÄgra problem alls. Har ocksÄ rÀtt stora förhoppningar pÄ vad den hÀr bekantskapen kan leda till trots att vi inte trÀffats Àn, men det ska vi alldeles snart. Gillar min naiva optimism, den gör livet sÄ mycket enklare!