Ah, onlinedejting igen. Och den verkar ha evolverat med ett för mig nytt fenomen. Ghosting. Det har varit aningen för många människor som ghostat mig, och det efter mycket kommunikation, både sexuellt och privat. Och sen mitt i allt, borta! Vissa bara förvinner mitt i en konversation, andra avbokar dejter en liten stund innan och försvinner sen och nån lät helt eneklt bli att dyka upp på en dejt och gick offline efter det. Jag menar, wot?!

Har aldrig blivit ghostad förr och då har jag ändå träffat många människor från dejtingsajter, inklusive en handfull ex/numera vänner. Så igen, wot!? En konversation lät jag en killkompis läsa igenom, bara för att se om det var något jag missade, men han kunde inte se något. Så numera får jag dem att verifiera sig själva på något sätt, vilket jag tycker att de bör klara av om de är på riktigt. Den senaste slutade svara när jag bad honom verifiera sig med efternamn eftersom jag misslyckats med min Google Stalk baserat på informationen jag hade fått. Och nu har han raderat sitt konto.

Så har funderat lite på vad det här handlar om. Och det kan säkert vara olika saker. Nån rädsla för när det blir på riktigt i kombination med rädsla för att säga som det är. Eller upptagna män som luras i sina profiler. Assholes? Nja, jag och min lätt naiva optimism tippar på det första. Eftersom det får mig att känna något sorts hopp ändå. Men ja, det stör mig aningen att aldrig få veta vad det är som ligger bakom det här skitbeteendet. Och det mest irriterande är att de slösar med min tid, är väl inte intresserad av att lägga tid på någon som sen bara försvinner i intet. Värdelöst!

Men som sagt, hoppet finns och pratar nu med en helt underbar människa som dessutom verifierade sig nästan direkt, utan några problem alls. Har också rätt stora förhoppningar på vad den här bekantskapen kan leda till trots att vi inte träffats än, men det ska vi alldeles snart. Gillar min naiva optimism, den gör livet så mycket enklare!