Fastän det var störigt att få det som testresultat och behöva ta ett test till med tillhörande, och simultana, klökningar, hostningar och nysningar, är det ändå rätt gött att bli associerad med uttrycket "ej bedömningsbar". Tänk om liksom. Om man nu inte använder den engelska översättningens motsatsord.  I och för sig är jag helt okej med att vara insignifikant. Vilket i sig också kan betyda ovanlig. Det går att semantikgrotta hur mycket som helst, men låt oss inte fastna i det nu.

Vi får väl se om jag fortsätter vara ej bedömningsbar eller om jag får veta om det är the dreaded C. Statistiskt sett borde det vara mest logiskt att det är det eftersom det är mer smittsamt. Sen borde det vara statistiskt liten risk allmänt och ännu mindre eftersom jag typ inte träffar nån, men sambon flaxar runt lite. Och nåt mög är det ju trots att det är ett väldigt litet mög. Jag sköter mig, hostar likt Dracula och har bosatt mig i soffan förutom vid de små tillfällen när jag och hunden halkar ut och går en sväng.

Och en sak är säkert, till och med Netflix blir tråkigt efter ett tag!