Nästa provsvar blev ... Tekniskt fel! Tadaaa! Får ringa VC på måndag då. Tills vidare mår jag lika uselt plus att jag tappat aptiten vilket leder till andra symtom. Men nu ska jag inte vara negativ!

Har för övrigt försökt att meditera regelbundet i några månader, vilket faktiskt gått ganska bra. Vill försöka bli den där observatören av mina stökiga tankar istället för att gegga ner mig i mina stökiga tankar. Går också ganska bra för det mesta. Däremot är motståndet mot meditationen lite komiskt emellanåt. Mitt sätt att bedriva motstånd är genom att fundera på om det inte är så att jag behöver en annan app än Calm? Kanske Headspace ändå funkar bättre, Andys röst är ju så mysig. Eller 10% happier som liksom riktar sig till de motståndsfulla, som mig. Kanske skulle jag. Eller. Men om. För det är säkert appen som avgör det hela, eller hur! 😂 Men det är ju bara att fortsätta, trots att min stökiga hjärna är orolig över att inte bli bekräftad. Onwards and inwards!